• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele lokomotyw serii EU06/EU07/EP07/EP08

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.801 15 0
Panowie, mam pytanie.
Czy ktoś zamawiał z Was części dodatkowe do EU07/EP07 i otrzymał je?
Czekam już drugi miesiąc na części jakie zamówiłem do swojej EU07-193 oraz część z reklamacji EP07-187.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.801 15 0
Nie nadążam za Piko.
To już szósty model.
Szkoda że nie zrobiłeś zdjęcia przodu - ten ma mieć reflektory "zezy".
Ciekawe jak je zrobili.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.801 15 0
Myślisz, że wkłady zrobili te same co u reszty i światło też będzie padało centralnie?

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.687 47 0
Zdjęcia słabe, ale na jednym chyba nawet widać nadrukowaną kropkę z boku.Jeśli tak będzie rzeczywiście to ja odpuszczę sobie pikowskie modele z zezem i pozostanę tylko przy tradycyjnych światłach gdzie nie jest to aż tak przeszkadzające.

old_jawa

Znany użytkownik
Reakcje
1.740 62 1
a możesz napisać jak wiesz jak zmieniono ten plan i kiedy EU07 poszczególne mają sie ukazać ?
W sklepach wiszą daty: czerwiec, podczas gdy na stronie sk-model.pl widnieje data kwiecień. A wydawało mi się, że jeszcze niedawno była inna ;) Spodziewałbym się przyspieszenia wszystkich modeli ze względu na pojawienie się EU07 od SM.