• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele lokomotyw serii EU06/EU07/EP07/EP08

czacza

Aktywny użytkownik
Reakcje
174 10 4
Przepraszam, być może przesadziłem, ale nie lubię też, gdy ktoś zakleja mi usta, mamy ponoć wolność słowa i w granicach rozsądku można wyrażać swoje poglądy, opinie, jest to także forum koleżeńskie, więc nie wydaje mi się, aby określenie troll było tutaj pozytywne... Szanujmy się.

KAROLeski2

Aktywny użytkownik
Reakcje
274 3 1
Corwin... popieram. Jest już wystarczająco szopek i przedwyborczych teorii spiskowych w mediach...

Czacza... zgadzam się z Tobą w jednym: "...w granicach rozsądku..."

... i tylko w tym!

P

ps

Gość
nie lubię też, gdy ktoś zakleja mi usta, mamy ponoć wolność słowa
Odnoszę wrażenie, że ostatnio owa "wolność słowa" i mówienie o "zaklejaniu ust" są ... nadużywane. I nie tylko tutaj.
Proszę Cię, wyluzuj i też zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz - bo robisz więcej szkody niż pożytku.

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.124 117 11
A jutro pewnie bedzie inna. Projekty EU07 zrobily ze mnie niewiernego Tomasza. Bedzie to bedzie, jak nie to sie kupi cos innego - w koncu kazdy z nas ma pare pozycji na liscie rezerwowowej:)

pozdrawiam oczekujacych (tych cierpliwych i tych mniej)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.804 15 0
Co prawda emocje jakoś osiadły ws. EU07 ale też podskoczę :) ciekawy jestem jak to cudeńko jeździ.
Trzeba zaopatrzyć się jeszcze w jakiś dekoder...