• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

PIKO - modele lokomotyw serii ET41

Reakcje
423 3 0
Nie chcę krakać, ale jeśli ona będzie sprzedawana w całej sieci PIKO a nie tylko w Polsce może się okazać, że będzie krucho z nabyciem tak "z półki". Po to sklepy zbierają szczegółowe zamówienia.

przemas22223

Aktywny użytkownik
Reakcje
135 16 3
Janusz J.

Lokomotywa nawet przyzwoicie wygląda.
Zapewne napęd tylko w jednym członie?
Jeśli tak to trochę boleje nad tym.
Prawdopodobnie schleisienmodelle ma wydać jamnika ET41, że człony maja być oba napędzane.
Ale wizualnie ładnie się prezentuje.

czacza

Aktywny użytkownik
Reakcje
174 10 4

Załączniki

Ostatnio edytowane:

czacza

Aktywny użytkownik
Reakcje
174 10 4
Mogliby spróbować zainwestować w nową formę węglarek Eaos-W, lub spożytkować starą formę Kleina LM01/06. Bo Eaos'ów i Eanos'ów było już kilka, chociaż brązowych węglarek nigdy dość! :D

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0
Żeby skład porządnie wyglądał z tym cudem ,to trzeba dużo wagonów i dużej makiety ;)
Czasem z rana widzę przez okno, jak śmiga przez stację luzem. I również wówczas bardzo mi się podoba.
[DOUBLEPOST=1421097832][/DOUBLEPOST]
Prawdopodobnie schleisienmodelle ma wydać jamnika ET41, że człony maja być oba napędzane.
Prawdopodobnie tak. Najpierw niech spokojnie wydadzą EU07. Połowa forum na nią czeka :) w tym ja.
[DOUBLEPOST=1421097976][/DOUBLEPOST] No... Tamci :D