• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele lokomotyw serii ET21

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.519 112 11
Nie muszą to być węglarki, lokomotywy w tym malowaniu ciągnęły wszystko co było do ciągnięcia na liniach podgórskich. Od towarowych do dwu wagonowych lokalnych na Śląskiej Kolei Górskiej, popychaczy z Jaworzyny Śląskiej do Wałbrzycha, czy nawet pośpiesznych do Zakopanego.

techno

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
1.386 18 0
Ostatnio edytowane:

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.214 156 7
Wydaje mi się, że nie będziecie mieli żadnego problemu z dostaniem wersji VI-epokowej, skoro po sieci PLK jeździ to:

:cool:

To takie moje gdybanie, ale jakoś jestem dziwnie spokojny, że ta wersja się pojawi.
Pewnie sie pojawi, tylko mialbym problem z wagonami, gdyz obecnie nie mam taboru DB. Chociaz z drugiej strony, jak wczesniej pisalem o CTL, to tez z taborem bieda. Chyba, ze oba loki moglyby ciagnac wagony PKP Cargo?

Lxd2-240

Aktywny użytkownik
Reakcje
210 18 4
Chyba faktycznie PMT najtrafniejsze malowanie aby nabyc. Choc DLA i DB tez nie jest zle.
Jak pokazuje czas to raczej lokomotywy w malaturach prywatnych przewoźników nie są bardzo pożądane wśród kolekcjonerów, modelarzy (oczywiście nie wszystkich). W sklepach zalegają jeszcze 07 Captrain czy ludmiły Ecco. Ja stawiał bym jednak na IV epokę jako następny wypust.