A to ci dopiero

Zgodnie z potocznie przyjętym znaczeniem słowa "biadolić" oznacza to : narzekanie, użalanie się. Dokładnie to robicie właśnie...Wy dwaj (i Wam podobni)

. Wiecznie narzekacie, że ktoś w inny sposób niż Wy lubi bawić się w swoje hobby. Przy większości tego typu okazji musicie narzekać i biadolić, że ktoś chce dokładnie wiedzieć coś na temat oryginału modelu który kupił. Za każdym razem te niepoważne argumenty typu: zaraz powiecie że model nie ma owadów na przedniej szybie, lub barierka jest nie tak zardzewiała jak powinna być po 183 dniach od wykonania ostatniej rewizji. Zawsze te same z dupy "argumenty". Teraz
@Bolutek dodał do listy "argumentów", że jakim prawem dociekam takich rzeczy jak nawet oryginału na oczy nie widziałem bo wtedy mi mama pieluchę zmieniała. Weźcie już przestańcie właśnie WY biadolić.
Kiedy wreszcie pojmiecie, że jak ktoś chce mieć makietę z łukami R2 to ma święte prawo taką mieć, a jak ktoś chce sobie zbudować skład "Ex "Krakus" tak żeby zgadzały się daty rewizji, przydziały i numery wagonów w tym konkretnym dniu to też ma do tego zasrane prawo i ma prawo szukać takich informacji na forach tematycznych jakim to forum jest. Dotarło w końcu? Eeee, na co ja liczę