Już nawet w odwecie otrzymałem od niego ocenę "nudne" za to, że sam tak oceniłem kilka jego wpisów
Bo akurat Twój post
#1.547 jest nudny jak flaki (w odróżnieniu od innych, wartościowych). Informujesz nas, że "skończyły się kultowe lokomotywy do wydania"; piszesz, że modele Piko nie są unikatowe (na wypadek, gdyby ktoś tego nie wiedział); rozwijasz atak pisząc o "laurce z logo firmy "Piko"". Wiem, że pisząc to teraz, przyganiam Ci jak kocioł garnkowi, ale po prostu dostałeś przemyślaną ocenę za post i zamiast publicznie robić z tego tragedię, trzymaj poziom, który dotychczas reprezentujesz - bo szkoda, żebyś spadł do mojego
Co do oceny moich postów, nie mam żadnych pretensji i nie wiem skąd ten pomysł. Po to jest ocena, żeby piszący dowiedział się, czy jego wpis jest dla kogokolwiek użyteczny. Zatem dziękuję za oceny, biorę je pod uwagę, i proszę aby Kolega:
a. Postrzegał czyjeś oceny swojej twórczości jako oceny, a nie jako narzędzie walki.
b. Posługiwał się w miarę możliwości nazwą użytkownika, jak o kimś pisze.
c. Jeśli ma jakieś sprawy do wyjaśnienia ze mną, a nie chce zwracać się na forum, napisał na PW.