• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Pendolino PKP Intercity

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
Pendolino majestatycznie wjeżdża na przystanek w Gołonogu 2015-03-24. Niestety nie udało mi się go ładnie w całości złapać bo dopiero co się z Dawidem pojawiliśmy na naszym łowisku...

pendolino Gołonóg.jpg
pendolino Gołonóg 2.jpg

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
Dziś już przygotowany więc Pendolino 2 370 078-0 złapane w pełnej krasie na trasie do Katowice przez Gołonóg

Pendolino 2 370 078-0.jpg

Ostatnio edytowane:

Adam Okuń

Znany użytkownik
Reakcje
1.284 3 0
Nie wiem dlaczego ale Pendolino ma w sobie coś co mimo zasadności opini o bezsensie ich zakupów dla IC patrzę na niego bez tego ekonomicznego czy też politycznego obciążenia. Jest poprostu piękny i tyle...

Pendolino.jpg

Reakcje
292 0 0
TOI TOI może tanio wynająć przenośną kabinę i z serwisem będzie lepiej.;)
No... i zawsze można przechylić i wylać nadmiar. A fuj...:cry: aż mnie w oczy zapiekło...
[DOUBLEPOST=1428607899][/DOUBLEPOST]No ale wygląda na to, że ICC nie przewidziało, że pasażerowie będą złośliwie jeździć Pindziulindzią po to, żeby zrobić kupę w tych eleganckich kibelkach.

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.446 138 19
- źródło: zbiory własne autora
- autor: @Remaj12
- opis: 30 kwietnia 2015 roku - Gdańsk Główny - dwa krzyżujące się Pendolino - z lewej ED250-016 jako pociąg Express InterCity Premium nr 5310 relacji Gdynia Główna - Kraków Główny, a z prawej strony ED250-013 jako pociąg Express InterCity Premium nr 3507 relacji Kraków Główny - Gdynia Główna.

DSC_0331.JPG

- źródło: zbiory własne autora
- autor: @Remaj12
- opis: 30 kwietnia 2015 roku - Gdańsk Główny - ED250-016 jako pociąg Express InterCity Premium nr 5310 relacji Gdynia Główna - Kraków Główny, wyjeżdża z dworca głównego w Gdańsku.

DSC_0338.JPG