• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.386 2 0
Spodziewałem się że turkusowy również będzie dopracowany świetnie;)i wcale się nie pomyliłem Maćku bo zrobiłeś rewelacyjną serwisówkę(y)gratuluję.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.079 68 0
Piękne "kanty", pewnie miałeś niezłe wory pod oczami jak to skończyłeś, ale jak na debiut to wyszło tak jakbyś je od przedszkola robił, powinieneś się
przerzucić na "zetkę":devil::ROFL:

Na poważnie; brązowego miał chrzestny i to chyba nawet trzy, po sobie oczywiście, więc mam ogromny sentyment do nich i nawet zdjęcie z dzieciństwa jak prowadzę, nie ważne że nogi mi się kończyły duuuużo nad pedałami a w lusterku wstecznym było mnie całego widać, dokument jest(y)
Fajnym akcentem byłyby kalki "PL" na szybie bądź na pasie między światłami.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.448 1 0
Piękne "kanty", pewnie miałeś niezłe wory pod oczami jak to skończyłeś, ale jak na debiut to wyszło tak jakbyś je od przedszkola robił, powinieneś się
przerzucić na "zetkę":devil::ROFL:

Na poważnie; brązowego miał chrzestny i to chyba nawet trzy, po sobie oczywiście, więc mam ogromny sentyment do nich i nawet zdjęcie z dzieciństwa jak prowadzę, nie ważne że nogi mi się kończyły duuuużo nad pedałami a w lusterku wstecznym było mnie całego widać, dokument jest(y)
Fajnym akcentem byłyby kalki "PL" na szybie bądź na pasie między światłami.
Dziękuję, Tomaszu.
Na zetkę, to już oczu nie starczy.
Co do znaczka, tak, to będzie smaczek, a po dodatkowym zdjęciu od @saaro - nie będę musiał uruchamiać fantazji;)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.760 4 0
No Panie Kolego - już sam 125 kombi robi wrażenie, bo w naszej skali to nie częsty widok. Tutaj mamy serwisowy i do tego traktorów Ursus? :eek: Genialny pomysł a wykonanie - piękne! :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19