Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wołga świetna. Daj jej polskie blachy i będzie idealnym pojazdem dla jakiegoś sekretarza partyjnego, który przyjechał sprawdzić co tam się dzieje na bazie transportowej, która ciągle potrzebuje dewizy...
Ech... Człowiek chciał ruskimi blachami przyszpanować, no ale cóż. Narracyjnie to rzeczywiście Masz rację. Chyba, ze jakaś degeneracja... tfu delegacja z Sovtransavto na gościnnych przeszpiegach
Pozdro Maćku
Czarna wołga - dla części z nas pojazd kultowy. Tu , z tymi wszystkimi chromami wygląda pięknie. Jak już pokazałeś klaki, to zdecydowanie czekam na "dużego sowieta"!
Sławku, dziękuję.
Wpierw pokończę nasze rodzime, spiętrzone projekty a za Sovtransavto wezmę się, jak... im zniosą sankcję.
Tymczasem jedynie zapowiedź.
Widzę, że Kolega również atakuje wschodnioeuropejską motoryzacją Musimy w takim razie coś dzisiaj dorzucić z tego gatunku w naszym wątku Czarna Wołga wygląda świetnie, Ładzia również
Niva pasuje bardzo do epoki a pomysł z geodezją to strzał w dziesiątkę! Ciekawe skąd zaczerpnięta inspiracja?
Volvo w takim malowaniu a do tego konfiguracji 3 + 3 ? Będzie godna konkurencja dla PEKAESu... Pochwaliłeś się pomysłem? Teraz będziesz musiał zrobić!
Niva pasuje bardzo do epoki a pomysł z geodezją to strzał w dziesiątkę! Ciekawe skąd zaczerpnięta inspiracja?
Volvo w takim malowaniu a do tego konfiguracji 3 + 3 ? Będzie godna konkurencja dla PEKAESu... Pochwaliłeś się pomysłem? Teraz będziesz musiał zrobić!
Dziękuję Maćku. Aby ich ustrzelić cały ebay trzepałem wzdłuż i wszerz, by w końcu dokopać się do nich w jakimś francuskim sklepiku z modelarskim drugim obiegiem.
Dziękuję Maćku. Aby ich ustrzelić cały ebay trzepałem wzdłuż i wszerz, by w końcu dokopać się do nich w jakimś francuskim sklepiku z modelarskim drugim obiegiem.
Dzięki za info.
Pytałem, bo też miałem ogromny problem ze zdobyciem geodetów, ale tu pomógł mi Stefan @kotebi i wydrukował takie: Zobacz załącznik 1020936
Widziałem na żywo. Eleganccy. w dodatku podczas tyczenia osi konstrukcyjnych budynku - pełna profeska. A Stefan jest gość. Jakbym miał wyliczać w czym mi pomógł i doradził, to by nam piwa nie starczyło
A tak a'propos - kolega ostatnio znalazł figurki Artiteca. Chcesz linkę?