• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Pekaes i schyłek zeszłego wieku.

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.573 1 0
Wołga świetna. Daj jej polskie blachy i będzie idealnym pojazdem dla jakiegoś sekretarza partyjnego, który przyjechał sprawdzić co tam się dzieje na bazie transportowej, która ciągle potrzebuje dewizy... ;)
Ech... Człowiek chciał ruskimi blachami przyszpanować, no ale cóż. Narracyjnie to rzeczywiście Masz rację. Chyba, ze jakaś degeneracja... tfu delegacja z Sovtransavto na gościnnych przeszpiegach;)
Pozdro Maćku

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.573 1 0
Czarna wołga - dla części z nas pojazd kultowy. :D Tu , z tymi wszystkimi chromami wygląda pięknie. Jak już pokazałeś klaki, to zdecydowanie czekam na "dużego sowieta"! :D
Sławku, dziękuję.
Wpierw pokończę nasze rodzime, spiętrzone projekty a za Sovtransavto wezmę się, jak... im zniosą sankcję.
Tymczasem jedynie zapowiedź.
3 Volvo F12 Совавто - Ленинград9999.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Niva pasuje bardzo do epoki a pomysł z geodezją to strzał w dziesiątkę! :) Ciekawe skąd zaczerpnięta inspiracja? :niepewny::D
Volvo w takim malowaniu a do tego konfiguracji 3 + 3 ? Będzie godna konkurencja dla PEKAESu... :) Pochwaliłeś się pomysłem? Teraz będziesz musiał zrobić! :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Dziękuję Maćku. Aby ich ustrzelić cały ebay trzepałem wzdłuż i wszerz, by w końcu dokopać się do nich w jakimś francuskim sklepiku z modelarskim drugim obiegiem.
Dzięki za info.
Pytałem, bo też miałem ogromny problem ze zdobyciem geodetów, ale tu pomógł mi Stefan @kotebi i wydrukował takie:
Geodeci.jpeg

OP
OP
Kot Prezesa

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.573 1 0
Dzięki za info.
Pytałem, bo też miałem ogromny problem ze zdobyciem geodetów, ale tu pomógł mi Stefan @kotebi i wydrukował takie:
Zobacz załącznik 1020936
Widziałem na żywo. Eleganccy. w dodatku podczas tyczenia osi konstrukcyjnych budynku - pełna profeska. A Stefan jest gość. Jakbym miał wyliczać w czym mi pomógł i doradził, to by nam piwa nie starczyło;)
A tak a'propos - kolega ostatnio znalazł figurki Artiteca. Chcesz linkę?
s-l1600 (7).jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 32
Samochody ciężarowe 19