Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czekam na "ruskie" volvo, a niva to jest takie autko, jedno z niewielu, którego oni się nie muszą wstydzić.
W swoich autobusach wrzucę swoją, jedyna osobówka którą mam w kolekcji.
Cześć Ekipa. @Drzewiarz o dobrze rozumianym współzawodnictwie nie zapomniałem ale pochłonął mnie temat "Małego Pekaesu oraz fakt, że chciałem go skończyć przed wyjazdem na święta. Jak wiemy pośpiech jest wskazany jedynie podczas wyłapywania pcheł.
Zatem - zapomniałem, że nie mam odpowiedniej kalkomanii na tył (to znaczy jest ale na plandekę)
No i dekor na drzwiach nie został uwzględniony dla wersji 1422
Bo przed Wami właśnie taki mercedes benz ng 1422
Ale najważniejsze
Dziewczyny i Chłopaki życzę Wam zdrowych i pogodnych świąt.
Kolejna ciekawa odskocznia wśród mnóstwa zestawów z przyczepami. Fajnie , że zdecydowałeś się na dwie osie. Małe pytanie - czy agregat nie jest zbyt nowoczesny?
Maćku - zdrowych , spokojnych świąt...
Kolejna ciekawa odskocznia wśród mnóstwa zestawów z przyczepami. Fajnie , że zdecydowałeś się na dwie osie. Małe pytanie - czy agregat nie jest zbyt nowoczesny?
Maćku - zdrowych , spokojnych świąt...
Sławku, tak - Masz całkowitą rację-;jest to nowsza wersja poprzednika. Najbardziej jednak pasująca gabarytem i formą jaką znalazłem. Jak będę uzupełniał projekt kalkomanii to mam w planie postarzeć również thermokinga, chyba, że znajdę jego starszy model.
Dziękuję.
Dziękuję Maćku. Powstała też druga kabina medium na bazie kibri. Zastanawiam się czy nie ruszyć do prac nad instalacją tak chwilę po świetach i świeżych doświadczeniach z solówką.
Kawał pięknego modelu, przeważnie modelarze "pekaesowi" biorą na warsztat zestaw "koń plus ogon", Ty jeńców nie bierzesz, jak cały tabor to cały...,
Super
Kawał pięknego modelu, przeważnie modelarze "pekaesowi" biorą na warsztat zestaw "koń plus ogon", Ty jeńców nie bierzesz, jak cały tabor to cały...,
Super
Dziękuję Tomaszu. Wyszukiwanie mniej popularnych aut z ich taboru, to też dość fajna zabawa. Dłubanie przy nich- jeszcze lepsza, choć co się przy tej kabinie nakląłem i napociłem to moje.
Cześć i czołem.
Taki mały off top i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Oby nam się.
@Drzewiarz miało być po polsku a wyszło po niemiecku. Zatem nudna do bólu osobowa gwiazda ale w dwulitrowej benzynie.
Co jeszcze? @Slavi szukałem odpowiedniego do roku 1985 thermokinga diesel MD I i znaleźć nie znalazłem. Pomyślałem o druku, a potem przypomniałem sobie o tym co w szufladach jeść nie woła. Teraz czeka thermokinga ostatni szlif przed malowaniem i kalkowaniem. Warto zaznaczyć że Mały Pekaes dostanie finalny zestaw kalek.
Co Małych Pekaesów w tle przemycam kolejnego wraz z którym powstaje równoległe też trzeci. Obydwa o oznaczeniach 1625.