Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuję. Wdzięczny materiał do przeróbki zrobiła Brekina. Bałem się otwierając go, (to nie herpa) i nie porwałem się na wyjmowanie okien, ale reszta poszła całkiem znośnie. Z innej beczki autobus legenda polskiego zbiorkomu. W mojej słabości to transportu z zeszłego wieku, trudno byłoby pominąć ten model i nie włączyć do kolekcji
W robocie part 2 czyli "wydruki przyszli"
Ciagna się te szwedy jak flaki z olejem.
Poprawiamy ze Sławkiem a to klimatyzator a to skrzyneczki. Potem zbiorniki.
Przy okazji felgi do Scanii 112E co przyszła jako złom i jakoś trafiła na warsztat.
Tak jak Maciek napisał dodatki robią robotę, najbardziej jednak podziwiam Twoje podejście do odwzorowywania oryginalnych pojazdów, mi to nie idzie i zawsze gdzie w połowie projektu idzie moja wizja
Tak jak Maciek napisał dodatki robią robotę, najbardziej jednak podziwiam Twoje podejście do odwzorowywania oryginalnych pojazdów, mi to nie idzie i zawsze gdzie w połowie projektu idzie moja wizja
Widzisz Marcin a mi się Twoje podobają za tą wyobraźnię. Jakieś 35 lat temu wstecz spotkalibyśmy się na jakiejś klatce schodowej i wyjaśnili to sobie dokonując wymianki.
-Szwed za Niemca?!
-Dorzuć klimę - będziem kwita
-Dobra ale wezmę felgi
-Gołe baby wziąłeś?
-Mam skitrane w tornistrze.
-Oooooo, tej nie znałem!
- Teresa Orlowski.
Dziękuję. Cytując Pankracego - Już za chwileczkę Już za momencik...reszta drobiazgów jeszcze w produkcji. Mam nadzieję, że trafią do mnie chwilę po 15- stym