slow kilka od pomyslodawcow
Czesc,
Widzę ze jest faktycznie duze zainteresowanie
Odpowiadajac na wczesniejsze komentarze, to nie moglismy za bardzo wybierac, ktora lokomotywe wezmiemy. Niestety to nie Tesco i nie da sie wybierac z 50roznych.
Dostalismy po prostu liste z modelami, ktore szly do przetargu na zlomowanie.
Obejrzelismy wszystkie z osmiu wystawionych, a ta byla w najlepszym stanie, co tak naprawde dawalo nam najwieksze szanse na powodzenie akcji.
jezeli chodzi o parowozy z krzeszowic, to wczesniej rozmawialismy na ich temat i nawet ogladalismy je ale okazalo sie ze juz wszystkie byly "zarezerwowane".
Chcialbym jeszcze na zakonczenie powtorzyc apel Łukasza,
jezeli macie ochote pomoc nam przy dalszej realizacji projektu, to zapraszam jutro tj. 2.04.2008 o godz. 18 na spotkanie na aghu (dokladniejsze info na
www.firma.agh.edu.pl), gdzie bedziemy zastanawiac sie nad strategia dzialania, bo czasu do Nocy Muzeów coraz mniej, a przy lokomotywie jeszcze nic nie ruszone ;/
nie musicie byc studentami, zeby sie do akcji przylaczyc, a jezeli juz jestescie, to niekoniecznie musi to byc AGH. ja na przyklad jestem studentem IV roku budownictwa na PK, a jestem jednym z pomyslodawcow. takze licze na Wasze wsparcie nie tylko na forum

taka burza mozgow na tym spotkaniu moze zaprocentowac usprawnieniem calej akcji i mam nadzieje, pozwoli ustrzec bledow, ktore moglibysmy popelnic. wszak to nasza pierwsza lomomotywa do odrestaurowania
licze na spotkanie jutro

pozdrawiam,
maciek
ps. wiesz Kuba jak sie rzeczy zalatwia na PK... ledwo mozna sie do dziekanatu dopchac. jak bysmy chcieli to postawic na PK to z mojego doswiadczenia z ta Uczelnia, szacowana data zakonczenia bylaby pozniejsza, niz Euro 2012...