Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Oba modele po prostu przepieknie wyglądają. Wykonane po mistrzowsku BWP bardziej mi się podoba ale to nie znaczy, że Teciakowi coś brakuje wręcz przeciwnie. "Brudzing" tak realny, że aż szok i wyglądają ja prawdziwe maszyny. Irokez po raz kolejny pokazałeś mistrzostwo wykonania i swojego warsztatu. Chylę czoła przed twoimi umiejętnościami i talentem w dziedzinie modelarstwa. Brawo!
Świetna robota, Bwp to świetna maszyna którą można ostro poszaleć w terenie, a T34 to chyba mój ulubiony czołg, a smaczku dodaje mu orzeł z kotwicą.
Maverick już pochwalił Twoje umiejętności więc się nie będę powtarzał.
Szacun Iro.
Kilka roboczych fotek z powstawania T-54 polskiej produkcji ze zbiornikami typu "L" na błotnikach.W zasadzie zostało jeszcze zamontowanie płyty silnika oraz wydechu i zrobienie od podstaw trzech zbiorników na błotniki.Wóz będzie w malowaniu 7 Łużyckiej Dywizji Desantowej.
A ta 7 desantowa, to pewnie w Żarach, albo jakimś Żaganiu stacjonowała? Główny cel desantu w ramach U.W. to pewnie Dania?
Pojazdy, sprzęt w tej skali i to co można z nimi zrobić, mistrzostwo.
T-54 czeka na części a w między czasie trwają prace nad PT-76 polskiej produkcji."Petka" oczywiście będzie a w zasadzie już jest w malowaniu 7 Łużyckiej Dywizji Desantowej.Na początek kilka fotek niepomalowanej.
Samochody i budynki w tle i pierwsze moje skojarzenie to stan wojenny.
Rewelacyjne modele tak jak Ci już pisałem.
Szkoda tylko że, na naszym forum tak mało ludzi komentuje rewelacyjne modele a ogranicza się tylko do oglądania.
Jak widzę takie modele to trudno nie napisać kilku ciepłych słów.
Stan wojenny na razie nie wchodzi w grę, ale mam w robocie T-55 z malowanymi pasami inwazyjnymi z roku 1968 podczas niesienia "bratniej pomocy" w Czechosłowacji.