Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zbyszku nie ma co żałować bo można zbierać jedno i drugie.Pancerka w 1/35 jest mi bliższa niż kolej i nawet pojazdy w 1/87, ale i dla nich znajduję miejsce.
Mocne. Co do różnorodności zbierania, to rozbija się to o kasę, ale przede wszystkim o miejsce. Bo po co coś robić i cholera wie, co dalej z tym począć? Trzymać w szafie? Wystarczy samego użerania z koleją.
Bardzo mi się podoba ten model. Świetne te gąsienice. Tylko dioramka troszkę za mala bo lufa mu się w jej obrysie nie mieści... a tak jakby byla ciut większa to mozna by bylo szklaną gablotkę zrobić
Spokojnie sodówka mi nie odwali.Do ideału jeszcze dużo tym modelom brakuje i znam znacznie lepszych speców od tej skali.T-55 np. muszę przemalować bo kolor po wyschnięciu wyszedł tragiczny, wiec nie wszystko jak widac mi wychodzi.