• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10 1 0
Trzeba było brać jak były. A nie wybrzydzać ze przemalowanka i w ogóle do chrzanu.
Ja płaciłem 687 plus 11 PLN przesyłka.

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10 1 0
To samo będzie z tekatką. Już jadą ze syf kiła mogiła a jak cena spadnie to wszyscy sie bedą przechwalać jak tanio kupili.

Reakcje
45 1 5
Szczerze mówiąc trochę się zastanawiam nad tą Tkt2... niby epoka IIIa i nie ma tego o typowe PKP miało (białe bandaże itd.) ale z tymi wagonikami ładnie by w składzie wyglądała. Jakoś tak urzekająco wygląda. Zaoszczędzi się na tych nowych lokalnych wagona Tilliga to może będzie na tekatkę...[DOUBLEPOST=1410297216][/DOUBLEPOST]
Ja to mam nadzieję, że jak już się Teerka ukaże to po jakimś czasie będzie ją można kupić za 600-700zł :)
A ma się ukazać? W katalogu był amerykański parowóz serii S160 ale to jest jakaś potwierdzona informacja że ma być Tr203?

Zaqu

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10 1 0
Swoją drogą mają w swoim sklepie stacjonarnym stonki, głównie prywaciarzy, ale nie jestem pewien czy tylko i które w dobrej cenie 399PLN

FENIX

Znany użytkownik
Reakcje
3.541 252 31
pamiętam BR93 po 370,to były czasy............miały tylko jedna wadę ,prawie każda z rysa na kulce ,rysa to ewidentne pękniecie,
ciekawe czy wypuszczą z plastikową czy metal bombakulką
i czy krzyżulec będzie szary czy złocisty, szary mnie jeży.

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18