Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Co do nowości od Roco, to jeszcze jestem dosyć zdziwiony, że nie wydano kolejnej edycji cystern Zacns 95m3 w barwach GATX. Przecież to by rozeszło się szybko. Jest co prawda Wascosa, ale GATX chyba jest bardziej poszukiwany.
Nie umieszczają projektów realizowanych na zlecenie / odrębne zamówienie dystrybutorów regionalnych - więc należy czekać na odzew / potwierdzenie ze strony SK-Model.
Każdy kolejny wpis o tym czy model wagonu miał odpowiednik w realu i udowadnianie tego zdjęciami oryginałów proszę kontynuować sobie w W TYM NOWYM TEMACIE. Temat ten z założenia ma charakter informacyjny i proszę go w taki sposób kontynuować od dyskusji są inne tematy.
Kolejny wpis nie na temat będzie z automatu usuwany - przenosić go nie będę. Dziwne dlaczego piszę zawsze to do tych samych osób ???
Tylko spokojnie Panowie, spokojnie, jeszcze nie wyprzedawajcie Albertów, bo to Minitrix, czyli eNka.
Po co to tu wrzuciłem? Tak sobie myślę (być może głupio i naiwnie), że jeśli faktycznie Trix zrobi modele polskich wagonów typu 408S w eNce, to może w niedługiej przyszłości będą też w H0?! ...
Dodam tylko, że w H0 Matrix nie przewidział na ten rok niczego "naszego".
Wertując zapowiedzi, nowości producentów modeli, znów zabrakło impulsa (newag), model w zasadzie byłby łatwy do wykonania, a na pewno szybko by znikł że sklepów, choć na 90 % jestem pewien że zrobi to piko.
Na FB - Piko Polska jest już zaktualizowany katalog nowości 2023 od PIKO (w wersji polskiej). Katalog jest uzupełniony o dodatkowe/brakujące
informacje, dot. np. przydziałów: LINK
Na FB - Piko Polska jest już zaktualizowany katalog nowości 2023 od PIKO (w wersji polskiej). Katalog jest uzupełniony o dodatkowe/brakujące
informacje, dot. np. przydziałów: LINK