• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2020

Franc

Aktywny użytkownik
Reakcje
590 95 1
Jak wszyscy wiemy, w sierpniu Piko planuje wypuścić wznowienie EU07 z numerem katalogowym 96378. Dziś dostałem informację bezpośrednio od Piko, że nie będzie to ta sama EU07-323 a inna lokomotywa tej serii z innym przydziałem i numerem. Jaki numer ? Tego niestety już mi powiedzieć nie chciano. Pewnie tajemnica niespodzianka :) A ponieważ wychodzi na to, że będzie to wznowienie-nowość, dałem info w tym temacie.

Rudd

Użytkownik
Reakcje
99 6 0
Jak wszyscy wiemy, w sierpniu Piko planuje wypuścić wznowienie EU07 z numerem katalogowym 96378. Dziś dostałem informację bezpośrednio od Piko, że nie będzie to ta sama EU07-323 a inna lokomotywa tej serii z innym przydziałem i numerem. Jaki numer ? Tego niestety już mi powiedzieć nie chciano. Pewnie tajemnica niespodzianka :) A ponieważ wychodzi na to, że będzie to wznowienie-nowość, dałem info w tym temacie.
Taki mały szczegół widać na niemieckiej stronie... ;)

Załączniki

Franc

Aktywny użytkownik
Reakcje
590 95 1
Ja nie wchodziłem na niemiecką strone. Bazuje tylko na tym, co mi odpisano. Pożyjemy, zobaczymy jaki będzie.
516 to Marketka a tą robił już SM. Myślicie, że Piko chciało by dublować model ?

Ostatnio edytowane:

Tarka

Aktywny użytkownik
PKMK
Reakcje
206 1 0
Czy ktoś coś wie na temat zapowiedzianego wstępnie na koniec marca ST43, albo o kolejnych wypustów szutrówek 411V?

SU45-034

Aktywny użytkownik
Reakcje
839 90 3
W sumie to dobrze, że wyjdzie w grudniu bo wtedy powinien ukazać się katalog 2021 i będzie można się wstrzymać albo wziąć z braku tego na co się liczyło w 2021 :D

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.738 443 99
Zaraz, czy nie miał być przypadkiem sputnik z przełomu epok III i IV Dyr. Warszawa lok Kutno? Mnie Va bardziej pasuje ale psychicznie nastawiony bylem na lata 60te
No..... ja też tak słyszałem, stąd moje pytanie było kilka postów wyżej.... cóż. Pożyjemy, zobaczymy....

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 86
Tabor 10
Tabor 53
Tabor 408
Tabor 10