• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2018

OP
OP
mikl

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
4.055 114 11
Rozumiem kolegę. Może jest możliwość załączenia linku (najlepiej z automatu) w momencie gdy dany wpis jest przenoszony. Warto zapytać admina czy jest taka możliwość.. @corwin?

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.868 525 30
Przyznaję, że nie pomyślałem o tym, a funkcji kopiowania jakoś nie znałem (nie wiem, czy była w poprzedniej wersji forum? - ale to już nieważne). Ale skopiowałem teraz w odwrotną stronę i jest w obu wątkach, myślę, że tak będzie dobrze.

Pank1

Nowy użytkownik
Reakcje
6 1 0

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.688 443 99

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.688 443 99
Ok. A które sklepy będą miały w ofercie te wagony ?
Podejrzewam, że i w modelmanii się pojawią, jak to było i z ryflakami. Przy okazji - dowiedziałem się, że za jakiś czas w modelmanii mają pojawić się też wagony 23K od Rivarossi, ale na razie nie wiedzą ile ich dostaną 'na sklep'. W każdym bądź razie będą - trzeba śledzić ofertę.
Znowu szykuje się kombinowanie skąd wziąć kasę na to wszystko :ROFL:

MarTnes

Użytkownik
Reakcje
41 1 0
U Pana Ryszarda w swiatmodeli.com jest pełen przekrój cystern 406Ra i Rb od Robo i można zamawiać. Jestem mile zaskoczony, że aż 7 sztuk z IV epoki :)
Mam nadzieję, że ładnie podpasują do ET22-357 od Piko :p

puszo

Aktywny użytkownik
Reakcje
215 3 3
A czy ma ktoś wiedzę czy cysterny Robo to będzie epoka IV b czy c? Tak samo czy V a czy b. To dość istotne tym bardziej zamawiając wcześniej

MISIONT

Moderator Grupy GGM
Zespół forum
GGM
Reakcje
141 10 0
A czy ma ktoś wiedzę czy cysterny Robo to będzie epoka IV b czy c? Tak samo czy V a czy b. To dość istotne tym bardziej zamawiając wcześniej
Mogło by stać się zwyczajem producentów, szczególnie tych polskich, aby podawali daty rewizji i następnych napraw taboru. Producenci zagraniczni raczej nigdy nie pojmą, że dla części ich klientów jest to ważne.

qrchuck

Nowy użytkownik
Reakcje
13 0 0
W zasadzie już prawie wszystko wiadomo, która firma co wypuści. A co z ACME? Podobno nowości zawsze ogłaszają w Norymberdze. Czy będzie coś nowego z PKP w tym roku od tej firmy?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 42
Tabor 315
Tabor 35