• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

INFO Nowości PKP 2016

saabal

Aktywny użytkownik
Reakcje
34 5 1
Takimi platformami to ich nie przewozili. Jeżeli jechały koleją to na dwupoziomowych lohrach do przewozu samochodów.
A może ktoś orientuje się, na jakiego typu platformach odbywały się dostawy wagonów N z Chorzowa czy późniejszych 105n? ;-)
Połączenie sieci kolejowych z tramwajowymi w wielu miastach po co jednak były, no i garstka zdjęć w sieci z takimi wagonach na wagonach kolejowych. Pzdr

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.516 387 20
Brekina już nie produkuje maluchów,w MM zamówiłem parę mcy do tyłu i niestety nie dostali już.A czekam aż się znowu pojawią.
Co Ty mówisz? :confused: W najnowszym katalogu Brekiny na maj-czerwiec 2016 są modele Maluszka w czterech kolorach.
A tak właściwie to masz rację, bo Fiata 126 produkuje Drumer, a Brekina tylko jest dystrybutorem. :LOL::D

(mariusz)

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
24 1 0
lokfan ratujesz moje marzenia i plany na konwersje, mafo napisałem że nie produkują ponieważ taką dostałem odp od MM pod koniec marca a zamówienie złożyłem mc wcześniej.I taką dostali odp i czekałem aż się gdzieś pokażą i pokazały się.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.516 387 20
mafo napisałem że nie produkują ponieważ taką dostałem odp od MM pod koniec marca a zamówienie złożyłem mc wcześniej.I taką dostali odp
Bo widzisz... Z Brekiną tak właśnie jest, że na początku roku pokazują katalog tzw Messeneuheiten i wydawałoby się, że to wszystko co się ma pojawić w danym roku, ale potem co dwa miesiące pokazuje się kolejny, już skromniejszy katalog (z reguły 4-stronicowy) co na najbliższe dwa miesiące planują wydać. I tu często pojawiają się zupełnie nowe modele, albo nowe malowania. Tu niestety trzeba śledzić na bieżąco co będzie wydawane. :)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.730 15 0
Od paru dni i jeszcze dzisiaj rano, na stronie Roco.cc świeciło się zielone światełko dla ST44-650 w wersji z dekoderem dźwiękowym.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 17
Tabor 209