Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Niestety to tylko uboga 4 członowa wersja Lima/Hornby. Na etr610 od ACME to już dobre 4 lata czekamy, a gdyby wkońcu wydali to jest szansa na nasze Pendolino za pośrednictwem Dream.
Tak, dokładnie w katalogu na 2011 rok pojawił się pierwszy raz. Nie wiem czy którykolwiek model ACME tak długo pojawiał się w kolejnych katalogach nim został wydany na rynek. Mam nadzieję, że w końcu będzie bo Lima to takie trochę włoskie Piko. Co do ceny, jeśli w sumie za 7 członowy zestaw zawołają poniżej 2000 zł to myślę, że będzie to do przełknięcia.
Ps. "Chrobremu" brakuje już tylko "jednego katalogu" aby zrównać się z ETR610.
A tym czasem... Takie cudo można zobaczyć przez moment na filmie PMM H0 o Trybunałach Modelarstwa Kolejowego. Ciekawe kiedy będzie w końcu można zamawiać.
O ile dobrze pamiętam to w którymś wątku odnośnie modelu Pendolino był link do jakiegoś włoskiego sklepu z ceną i ich malowanie od ACME w przeliczeniu z euro wychodziło coś 2800-2900 w przeliczeniu na złotówki więc tak kolorowo już nie jest, ale najpierw to wkońcu musi się pojawić by poznać ostateczną cenę i zobaczyć co za to oferuje.
A tym czasem... Takie cudo można zobaczyć przez moment na filmie PMM H0 o Trybunałach Modelarstwa Kolejowego. Ciekawe kiedy będzie w końcu można zamawiać.
No niestety, siedmioczęściowy skład trochę musi kosztować. Sześciowagonowy skład TEE SBB L.S. Models kosztuje około 700 euro, więc podobnej ceny należy się spodziewać za Pendolino.
Tak, dokładnie w katalogu na 2011 rok pojawił się pierwszy raz. Nie wiem czy którykolwiek model ACME tak długo pojawiał się w kolejnych katalogach nim został wydany na rynek. Mam nadzieję, że w końcu będzie bo Lima to takie trochę włoskie Piko. Co do ceny, jeśli w sumie za 7 członowy zestaw zawołają poniżej 2000 zł to myślę, że będzie to do przełknięcia.
Ps. "Chrobremu" brakuje już tylko "jednego katalogu" aby zrównać się z ETR610.