• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.308 16 0
Roco mogłoby wypuścić wagon Y/B w malowaniu InterCity.
Wypuścili tylko cztery wagony. Dla kolei CD było ich ponad 10 biorąc pod uwagę klasę 1 i 2.

Hoart

Znany użytkownik
Reakcje
2.208 7 0
w temacie dekodera sound max w gardle,
no nie ,ja takiego talentu nie mam , wrzuć czym prędzej filmik na Youtube i podaj link , będziemy zachwyceni ,szok !
gratulacje
-Kolego Fenix , proponuje spotkanie w Karsznicach dwudziestego Listopada tego roku przy okazji innego wydarzenia ( pol wieku Karsznic "pod drutem")http://forum.modelarstwo.info/threa...zasów-współczesnych.18853/page-22#post-470821 i na miejscu zaprezentowalbym osobiscie z siebie te rozne dzwieki - Ciebie prosilbym tylko o nagranie tego wszystkiego co bede w stanie wydobyc z siebie- wiec musialbys byc "uzbrojony" w stosowny sprzet do nagrania.. - co Kolega na moja propozycje?

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Przepraszam, że sie powtarzam temat już był poruszany kilkakrotnie. Czy ktoś może powiedzieć czy zestaw "Chrobry' od acme będzie dostepny w tym roku czy też nie?

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.308 16 0
Raczej jak będzie dostępny, to już od razu w sklepach.
Niejednokrotnie się zdarzało, że modele ACME nagle pojawiały się sklepach bez wcześniejszych zapowiedzi.
Np. dodatkowe do Polonii.

ed250

Aktywny użytkownik
Reakcje
445 89 5
Witam, z tego co się dowiedziałem to po przeniesieniu przez ACME produkcji na inne zakłady ponoć pierwszy ma wyjść OST-WEST więc może być ciężko w tym roku, ale jakby na Hobby zrobili premierę to by chyba większość zadowoliło. Oby nie było przeciągane jak ETR610.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.198 391 20
A ja mam pytanie do posiadaczy Ty2: czy wszystkie kola dotykają wam szyn? Kolega nabył Ty i zgłasza problem, że mu 2 oś wisi odrobinę nad szynami. Dwie pierwsze osie ma "sztywniejsze" od pozostałych. Nie ma ochoty póki co próbować z tym walczyć, bo nie chce poniszczyć.
Do mnie też wreszcie dotarła Ty2 i jak sprawdzałem to wszystko jest OK, wszystkie koła dotykają szyn, a i na łukach R3 (RocoGeoline) jeździ bez zarzutu.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 200
Tabor 18
Tabor 151