• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Reakcje
10 1 0
Wygląda na to, że już się z tego wycofali?! o_O
Na stronie startowej ani słowa (zniknął banner), a produkty w cenach regularnych.
Miałem w piątek upatrzony wagon - cena niższa o 10€, wracam wczoraj przed północą z wyjazdu a po rabacie ani śladu.
Ktoś może to potwierdzić, czy upał był wczoraj dla mnie zbyt mocny :) ?
Ze względów prawnych Modellbahnshop Lippe musiał przerwać promocję Roco/Fleischmann.
Krótka informacja tutaj:
http://www.modellbahnshop-lippe.com/news/mslblog/0-0-0-238-0-0-0-0-0-0-0-0-de-0-0/Sommeraktion.html

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.206 391 20
Można poczekać na TRIX'a, silnik ,,mocny,, w kotle ,a znając Trixa i ceny rozsądne a i pusty tender dla dekodera ,ale na malowanie PKP to bym nie liczył z tej firmy.
Dzięki za odpowiedź. A czy Koledzy ze Schlesienmodelle nie mają w planach poprawionego według swoich uwag Ty-2?

FENIX

Ostrzeżony
Reakcje
3.880 260 31
w temacie dekodera sound max w gardle,
no nie ,ja takiego talentu nie mam , wrzuć czym prędzej filmik na Youtube i podaj link , będziemy zachwyceni ,szok !
gratulacje

Ostatnio edytowane:

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Wczoraj zostałem posiadaczem lokomotywy Ty2. I ku mojemu zdziwieniu, model na łukach wypada z torów. Po prostej jeździ bardzo dobrze, ale przy wjeździe na łuk wypada dwoma, trzema kołami z torów.
Łuki na mojej makiecie - R4. Z resztą, inne loki radzą sobie doskonale z tą trasą. Po raz pierwszy zetknąłem się z takim zjawiskiem. Myślę, że lokomotywa posiada jakąś ukrytą wadę.
Witam, jak tam sprawy jezdne modelu?? Czy wyjaśnił się problem, planuje zakup tego modelu i chciałbym się dowiedzieć czy jest to jakaś wada czy jednostkowy problem?
:)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 201
Tabor 18
Tabor 151