Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wygląda na to, że już się z tego wycofali?!
Na stronie startowej ani słowa (zniknął banner), a produkty w cenach regularnych.
Miałem w piątek upatrzony wagon - cena niższa o 10€, wracam wczoraj przed północą z wyjazdu a po rabacie ani śladu.
Ktoś może to potwierdzić, czy upał był wczoraj dla mnie zbyt mocny ?
Można poczekać na TRIX'a, silnik ,,mocny,, w kotle ,a znając Trixa i ceny rozsądne a i pusty tender dla dekodera ,ale na malowanie PKP to bym nie liczył z tej firmy.
w temacie dekodera sound max w gardle,
no nie ,ja takiego talentu nie mam , wrzuć czym prędzej filmik na Youtube i podaj link , będziemy zachwyceni ,szok !
gratulacje
Wczoraj zostałem posiadaczem lokomotywy Ty2. I ku mojemu zdziwieniu, model na łukach wypada z torów. Po prostej jeździ bardzo dobrze, ale przy wjeździe na łuk wypada dwoma, trzema kołami z torów.
Łuki na mojej makiecie - R4. Z resztą, inne loki radzą sobie doskonale z tą trasą. Po raz pierwszy zetknąłem się z takim zjawiskiem. Myślę, że lokomotywa posiada jakąś ukrytą wadę.
Witam, jak tam sprawy jezdne modelu?? Czy wyjaśnił się problem, planuje zakup tego modelu i chciałbym się dowiedzieć czy jest to jakaś wada czy jednostkowy problem?