• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
Masz rację..., ale zauważ, że i wersję Cargo (ACME 60097, EU43 005) można było kupić na wysprzedażach w przedziale 600-700 zł :)
Wyprzedaże rządzą się swoimi prawami, a to co dostaniesz za model na przykład na allegro to inna sprawa, jeden model pójdzie za 600-700 a inny kiedy indziej za dużo więcej... i na Boga, nie "wysprzedaże" a "wyprzedaże"

Dabas

Aktywny użytkownik
Reakcje
19 0 0
500zł za taki wagon... cóż, zamówiłem tego z Leszna to i zapłaciłem. Najbardziej ciekaw jednak jestem jak będzie się prezentował w składzie z Poznańskimi kolegami od PIKO.

Spacerowicz

Znany użytkownik
Reakcje
3.166 98 2
Wyprzedaże rządzą się swoimi prawami, a to co dostaniesz za model na przykład na allegro to inna sprawa, jeden model pójdzie za 600-700 a inny kiedy indziej za dużo więcej... i na Boga, nie "wysprzedaże" a "wyprzedaże"
W tym wypadku nie mieszajmy w to Boga (bo nie ma takiej potrzeby) i allegro (chodziło o sklepy modelarskie). A za literówkę przepraszam.

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Nie wiem czy było ale w nowym Świecie Kolei napisali, że do końca nie jest jeszcze pewna BR-294 do tych wagonów teleskopowych Cargo. Trwają rozmowy, żeby zastąpić tego fikcyjnego loka Gagarinem. Jeżeli tak to ciekawe czy będzie to wznowienie czy będzie miał nowy numer.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 144
Tabor 10
Tabor 73
Tabor 18
Tabor 151