Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wyprzedaże rządzą się swoimi prawami, a to co dostaniesz za model na przykład na allegro to inna sprawa, jeden model pójdzie za 600-700 a inny kiedy indziej za dużo więcej... i na Boga, nie "wysprzedaże" a "wyprzedaże"
500zł za taki wagon... cóż, zamówiłem tego z Leszna to i zapłaciłem. Najbardziej ciekaw jednak jestem jak będzie się prezentował w składzie z Poznańskimi kolegami od PIKO.
Ja się napaliłem po zobaczeniu modeli na targach w Poznaniu i miałem kupić Piłę ale odpuściłem sobie, kiedy pojawiła się informacja o wymaganej zaliczce...
Wyprzedaże rządzą się swoimi prawami, a to co dostaniesz za model na przykład na allegro to inna sprawa, jeden model pójdzie za 600-700 a inny kiedy indziej za dużo więcej... i na Boga, nie "wysprzedaże" a "wyprzedaże"
Nie wiem czy było ale w nowym Świecie Kolei napisali, że do końca nie jest jeszcze pewna BR-294 do tych wagonów teleskopowych Cargo. Trwają rozmowy, żeby zastąpić tego fikcyjnego loka Gagarinem. Jeżeli tak to ciekawe czy będzie to wznowienie czy będzie miał nowy numer.