Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie miałem okazji podejść bliżej (może mi się uda zanim zlikwidują połączenie). Chodziło mi na razie o kolor
Pewni Tillig swierdził, że seledynowy ktoś zawsze kupi, bo inne firmy robią lepsze, ale w innych kolorach.
Cóż po Tilligu i Roco już chyba nie można się nic spodziewać. Mnie osobiście dziwi to że rynek modelarstwa kolejowego 40 milionowego kraju stanowi atrakcyjny rynek tylko dla jednej firmy modelarskiej tj. ACME. Niech tylko skuszę się na WLAB Y i nasze 111 i 112 i w zasadzie inne firmy już nie będą miały co robić na naszym rynku. Swoją drogą ciekawe kogo mają w Polsce za konsultanta kto im sugeruje drogę, takiego kogoś jak Pan Koj na przykład.
Masz coś na nie co do osoby Pana K.Koja, jako konsultanta? Możesz mieć 100% pewnik, że dostają bardzo dobrą dokumentację ze strony PMR.K.K., zupełnie inna sprawa, co potem z nią robią.
Nie rozumiem, ale sprawdź skąd jest Dream, a chyba on jest jedynym dystrybutorem ACME i zamawia modele, oraz skąd jest PMR.K.K.
Dla rozluźnienia emocji, proponuję się przysiąść do tej blondynki na ławeczce, na zdjęciu powyżej.
E tam panowie no przecież siedzi na ławce z prawej strony i w dodatku z nóżką na nóżce .
Wydaje Mi się że ma przypięty identyfikator więc może to Pani Konduktor.