Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
W tym sklepie z Krakowa od dawna nie kupuję, jak mnie oskarżono, że Bipa którą tam kupiłem i chcę reklamować nie mogła być tam kupiona, tylko pewnie to jest jakaś podróbka.
545 zł czy 555 zł za nowy set (3 sztuki) to chyba i tak nie dużo (za sztukę wychodzi 181 zł/ 185 zł) w porównaniu ze starszymi edycjami cystern krążącymi na znanym portalu aukcyjnym, gdzie cena za sztukę oscylowała wokół 2 stówek i więcej.
Ja 180 zł to mogę dać za wagon pasażerski, ale za wagon towarowy produkowany od kilkunastu lat...
Wyjątkiem był Tads Krono-Chem, ten według mnie warty był 180 zł.
Cholera jasna. Ktoś ma mi przynieść ten model w piątek do lookniecia,to osobiście zobaczę co tam jest spaprane...A tak się czaiłem na ten model, tym bardziej ,że wagonisie mają być do niego.......[DOUBLEPOST=1412171292][/DOUBLEPOST]Może jakoś naciąć się da te niby drzwiczki?
Ja dotychczas kupiłem w makiecie 2 węglarki, bo cena była konkurencyjna. Nie sądziłem,że tak potrafią postępować, najbardziej brudna stała się sprzedaż DECy... Jeszcze wczoraj mi napisali,ze pierwsze 10 zestawów ma być w promocyjnej cenie 525,a robili co chcieli...
nie tylko makieta tak robi co drugi sklep jak tylko widzi ze dany model dobrze się sprzedaje podnosi ceny ostatnich sztuk
Na plus to tyle ze w pakiecie dostajesz punkty lojalnościowe które wymieniasz na bon