Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
ano racja.[DOUBLEPOST=1392234858,1392234269][/DOUBLEPOST]A czy przypadkiem ten Eaos to nie będzie wagonem PTK Rybnik? W takiej sytuacji chyba niemozliwy jest na nim napis PKP Cargo prawda?
no to właśnie było pytanie retoryczne. ta wizualizacja nowego rocowskiego eaosa jest fikcyjna. wagon będzie własnością PTK Rybnik. swoją drogą mozliwe że znalazł by się w jednym składzie z "cargonkami"?
To jest kolej, więc tutaj nie ma logiki. Skoro jest mozliwy wagon PKP CARGO z logo CTL to jest możliwy z innym logo.
Tylko skąd pomysł że to będzie Eaos PTKiGK skoro na wizualizacji jest PKPC? Mam też wątpliwość czy PTKiGK użytkowało ten tym węglarki. Nie mylić z serią.
A skąd takie informacje? Raczej to będzie po prostu kolejna węglarka Eaos C462W z nowym logo PKP, lecz w brązowym malowaniu (według wizualizacji).
Nigdzie nic nie wyczytałem o PTK.
Zobaczymy co będzie jak będzie. W katalogu Roco 2014 jest wizualizacja wagonu Eaos PKP Cargo, a podpisane "4-osiowy wagon PTK". Także pożyjemy, zobaczymy.
Na przykład tu: http://minikolej.pl/. Dla osób z poza Torunia mogę powiedzieć, że wysyłka jest błyskawicznie realizowana. Polecam sklep. Sam robię tu zakupy i nie zawiodłem się ani razu. Jestem jak najbardziej zadowolony.
Ile mamy wolnego czasu do następnych nowych / nie wznowionych lub kontynuowanych / modeli ACME ? Bo jeśli teraz wypuszczają nowy katalog na 2014 to pewnie w tym samym okresie wypuszczą na 2015, a to by oznaczało, że nie wcześniej będą nas znowu skubać nić w marcu-kwietniu 2015 roku. Dobrze rozumuję?
Czy ktoś posiada może wiedzę na temat wagonu restauracyjnego BWE od Roco i jego terminu ukazania? Będzie zgodnie z zapowiedzią w 8. tygodniu tego roku (czyli w tym tygodniu), czy może będą jakieś opóźnienia?