• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2014

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.579 19 1
Roco zapobiega wdrożeniu w życie idei przedstawionej już dawno temu przez Pawlaka-juniora... "... jak ja się tak napatrzę, tak dobrze, i w nocy się przyśni, to tak nienawidzę, że strach..."
A tak? Nie ma okazji żeby się wystarczająco napatrzyć...
:)

Reakcje
45 1 5
W tym wagonie z drewnem to mi sie podoba cena... 55 EUR za jeden wagon :) Ale za to drewno se mozna zdjac :)

Kupie sobie jeden dla siebie i drugi dla zony (taki bez budki dla niej) i bedziemy miec jak w szkole - kazde z nas polowe serduszka na lancuszku...

A tak powaznie to... czy wszyscy na glowe poupadali tam w tym koncernie???

piterson

Znany użytkownik
Reakcje
61 0 0
a na stronie 14 jakieś polskie parowozy. niestety nie mogę powiększyć:( i gagariny znów w katalogu:) a także Siemens F4 ES 64 PKP Cargo.

Taaa już jasne - otworzyłem katalog 2013/2014

Ostatnio edytowane:

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.866 525 30
Kolega mair82 mówił o katalogu nowości 2014, a parowozy są na stronie 14 katalogu głównego i są to Ty4 i Oi2 - to raczej nie jest nowość.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 77
Tabor 10
Tabor 42
Tabor 18
Tabor 297