Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
To trzeba będzie brać kredyt w banku Bo znowu ucierpią nasze portfele. Szkoda że nie ma jeszcze zdjęć tych wagonów, no i ciekawy jestem jak będzie wykonany ten Tw1 :smile: . A co z planowaną drugą edycją szutrówek PKP oraz ST44 ? Mam nadzieję że nie są to plotki :shock:
Tak, to jest dokładnie to i trzeba przyznać że są to jedne z lepszych modeli LILIPUTA. Mam taki cały zestaw w DRG i powiem,że robota cacy. Na allegro już widziałem rocowskie Bauart28 ale niestety w DB!
To był pierwszy link w googlach po wpisaniu Bauart 28.
Naszego Hrabiego serdecznie zapraszam. Wiem, że wpada tutaj od czasu do czasu (był 2 dni temu), ale chyba bardzo zajęty pracą nad kolejnymi seriami ST-44 (np: dla mnie)...
To trzeba będzie brać kredyt w banku Bo znowu ucierpią nasze portfele. Szkoda że nie ma jeszcze zdjęć tych wagonów, no i ciekawy jestem jak będzie wykonany ten Tw1 :smile: . A co z planowaną drugą edycją szutrówek PKP oraz ST44 ? Mam nadzieję że nie są to plotki :shock:
Mam na swojej skrzynce pocztowej mail'a z Roco zapewniającego, iż wznowienie ST44 planowane jest na wiosnę 2008 roku (informacja jeszcze z ub. roku - pisałem o tym na Forum "Modelarstwo"). Również jestem zainteresowany zakupem ST44. Coś mi się wydaje, że "lukę" dot. wagonów towarowych prod. Roco zapełni Dream.