• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Herpa

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.429 387 20
Ciekawe te nowości. Najlepszy jak dla mnie to zestaw do przewozu żywca "spedition Hefter". No i ciekawa jest fotka Scanii "TSU Bode" na trzeiciej stronie. :D:D:D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pytanie: Czy nowy DAF pojawiają się Herpa?
Odpowiedź: Oczekuje się, że model się w drugiej połowie 2015 roku, jako Spacecab i Super Space. Negocjacje licencyjne niestety przyciąga ponad dwa lata!

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Nie wiem co jest ale nie wyświetla mi się "rzekomy cytat" :confused: a dowiedziałem się o tym cytacie od DamLen poprzez PW. Pytanie czy to ja mam coś z kompem/systemem nie tak czy też inni też go nie widzą?[DOUBLEPOST=1413482902][/DOUBLEPOST]Już go widzę!:) Faktycznie jest/pojawił się cytat (y)
To w takim razie będzie najprawdopodobniej nowy DAF z Herpy!! Huuuura!!(y)

olek1398

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
50 0 0
Jeśli to zły temat, to wybaczcie, ale chciałem się zapytać prawdziwych samochodziarzy: Czy jakakolwiek firma (np. Herpa) będzie się zagłębiać w temat Kamazów cywilnych? Jestem bardzo mocno zainteresowany wywrotkami oraz ciągnikami.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.341 47 0
Olek ten z Twojego linka to ten sam co robi Herpa, tylko w cywilnym malowaniu.W zasadzie ten herpowski to nie jest ich model tylko dla nich robiony przez inną firmę czy tam wykupili formy.