Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Niestety nie tym razem , ja osobiście biorę tylko Wrocław
Mimo wielkiej miłości do modeli w skali 1/87 uważam osobiście że ponad 100 zł za osobówkę nawet zajebistą to już delikatnie mowiąc przesada.
Oczywiście nikomu nie obrzydzam czy nie zniechęcam ale to wszystko idzie w złą stronę i już widzę że na dzień dzisiejszy zostaje mi tylko polowanie na używki
Coś wiadomo kiedy ukaże się ten model? zamówiłem już w lutym (żeby na pewno dla mnie starczyło ), miał ukazać się w marcu lub kwietniu, no i koniec kwietnia a tu cisza :/
Odebrałem dzisiaj model Renault R360 w barwach Pekaes Warszawa i jest kilka różnic względem tego co było prezentowane:
-większe logo na ciągniku;
-brak kierunkowskazów;
-biała atrapa;
-inne podpory naczepy;
-brak kosza na koło zapasowe;
To już jakaś tradycja że to co w katalogu nie jest później odzwierciedlone w gotowym produkcie
Aż zaczynam się martwić co mi przyjdzie w zamówionych nowościach...
Nie chce zakładać nowego wątku w tematyce modeli ciężarowych, więc wrzucę tutaj. Z okazji 90-lecia grupy Raben firma Herpa wykonała dedykowane modele ciągnika siodłowego z naczepą w indywidualnych firmowych pudełkach. Prezentuje się to tak jak poniżej: