• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Herpa

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Potwierdzone info na 100%, nic tylko przedpłaty u @pj-pauli robić :D
Akurat informacja w katalogu nie wskazuje na nową formę.

1580832572467.png

1580832594981.png

Wystarczy tylko zaznajomić się z legendą katalogu i już wiadomo co jest nową formą, a co tylko reedycją.
W nowym katalogu jedynymi modelami które pochodzą z nowych form jest BMW serii 3 i nowa zabudowa strażacka.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.627 387 20
Co wy Koledzy chcecie... Przecież tam też są niedouczeni ludzie. Popatrzcie jaki jest poziom kształcenia obecnie w porównaniu do czasów wcześniejszych. Wystarczy popatrzeć na jakość pisowni na naszym forum...
A może po prostu oni tam w Herpie mieli taką naukę telewizyjną jak ostatnio w Polsce pokazano... hahaha.

EDIT
Kiedyś znalazłem taką grafikę odnośnie ewolucji nauczania w szkole.

Ewolucja w szkole.jpg

Ostatnio edytowane:

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.159 5 1

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Same ciekawe modele szykują się na gwiazdkę jak dla mnie dwa ASG, drewniak,Volvo z naczepą samowyładowczą z kontenerem policzyłem 200 oiro i nagroda świąteczna rozplanowana ;).