• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Herpa

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
27.838 108 2

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Tak Marcin... są gusta i guściki i nie ma co dyskutować :D dla tego napisałem że "przynajmniej dla mnie" bo jakoś nie widzę nic co by mnie urzekło (jakaś blondi) :LOL:.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Szczerze.. to jest chyba najśmieszniejsza i najdziwniejsza premiera Herpy od jakiegoś czasu :D Tu się jedynie naczepa do czegoś nadaje. Tylko trochę szkoda 30 euro na sama naczepę, chociaż z ciągnika Pawtransa idzie zrobić :D

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
A myślisz, że to dla mnie nowość? Jak by na to nie spojrzeć żaden model od Herpy nie jest jak w 1:1. No może osobówki. Dlatego mnie cieszą tylko części do składania chociaż z nimi też manianę odstawiają.

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Szkoda że Herpa nadal tłucze tą dość słabą żywcówkę, sporo modeli przez to traci urok. Mi najbardziej spodobał się Vlist, który po paru poprawkach będzie świetnym modelem z polskim akcentem. Daf z Van Wieren też poprawnie wykonany, gdyby nie koła chromowane, ale to łatwo wymienialny szczegół.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
I tak Herpa robi dużo lepsze i ciekawsze modele niż kiedyś. Zdecydowanie bardzo poszli do przodu. Mam tylko nadzieję, że szybko skończą im się malowania, które już były dziesiątki razy i nowy Daf będzie wychodził w jakichś ciekawszych barwach, tak jak to jest obecnie z Volvem.
Pojawiły się też zapowiedzi kolejnych nowości z serii specjalnych, ale tutaj według mnie bez szału, w większości kontynuacja tego co już było. Jedyną ciekawostką może być Hefter.

Ostatnio edytowane: