• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Herpa

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Przy żywcówce jest podana konfiguracja 3/2 osie, wiec obstawiam, że albo faktycznie będzie nowa forma, albo zrobią kaszanę jak to już nieraz i walną nadruk na kontener. :D Minikity ciężarówek były już w poprzednich nowościach, więc jest to temat rozwojowy. Ogólnie znowu można znaleźć dla siebie ciekawe pozycje, tylko te ceny...

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ja po raz pierwszy od wielu miesięcy nie znalazłem w nowościach nic, co bym chciał z miejsca posiadać. Jednak fajnie zapowiada się Volvo od RIstimy. Jakoś kilka dni temu widziałem jego zapowiedź z WSI i tak sobie pomyślałem, kiedy Herpa go też zrobi, no i proszę. Spodziewałem się też że zrobiliby trzyosiowe podwozie, a tu niespodzianka.