Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
W Jelczu 640 wywrotce warto zwrócić uwagę na ruchomą kabinę. Odchyla się do przodu odsłaniając silnik, co daje dodatkowe możliwości w aranżacji scenek na makiecie.
Trwają też prace nad Jelczem ascenizacyjnym. Tak wygląda podwozie z nałożonym zbiornikiem:
W Jelczu 640 wywrotce warto zwrócić uwagę na ruchomą kabinę. Odchyla się do przodu odsłaniając silnik, co daje dodatkowe możliwości w aranżacji scenek na makiecie.
Przy okazji dzisiejszej wizyty w Sulejowie, mieliśmy okazję obejrzeć nowe zabudowy, proponowane niebawem przez GPM. Na zbiorowej foteczce, widać zabudowę wspomnianej powyżej naczepy NW-180, wywrotki SHL i cysterny Jelcz 325C.
Idę jak burza i to się chwali. Mam już kilka modeli z GPM i bardzo siebie je chwalę.
Bardzo liczyłem że zrobię gruszke, ale to pierwszy źle zaprojektowany model. Dokładnie chodzi mi o ramę w betonomieszarce była ona szerszą.