• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości GPM

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Ktoś coś może wie co się dzieje u Pana Grzegorza ? Coraz mniej w ofercie modeli 3D w 1/87 , chyba nie działa juz w tym temacie i wyprzedaje zapasy , a fiat 125p w/g był najlepszy na rynku pod względem merytorycznym , pisałem ale dostałem odpowiedzi, szkoda jak by odszedł od tego tematu .

szifo30

Znany użytkownik
Reakcje
4.516 3 0
Ktoś coś może wie co się dzieje u Pana Grzegorza ? Coraz mniej w ofercie modeli 3D w 1/87 , chyba nie działa juz w tym temacie i wyprzedaje zapasy , a fiat 125p w/g był najlepszy na rynku pod względem merytorycznym , pisałem ale dostałem odpowiedzi, szkoda jak by odszedł od tego tematu .
W tamtym roku na wystawie w Iławie mówił że przechodzi na emeryturę i pewnie z tym jest to związane.

Czapajew

Znany użytkownik
Reakcje
697 1 0
No i stało się, 26 XI na profilu GPM na Facebooku pojawiła się taka informacja. Ciekawe czy jeszcze kiedyś pojawią się jakieś nowości z druku 3D, mimo, że od dłuższego czasu już była posucha w tym temacie.

Zrzut ekranu (247)-cropgpm.png

Czapajew

Znany użytkownik
Reakcje
697 1 0
Niby tak, ale mimo różnej jakości, po włożeniu trochę pracy, można było zrobić fajny model. Potencjał mieli, oprócz druku 3D, wycinanie laserem, dedykowane blaszki fototrawione czy kalkomanie. Jedynie zmienić sprzęt do druku 3D na coś lepszego i zrezygnować z barwionej żywicy, bo niektóre elementy przypominały przez to lep na muchy swoimi właściwościami.