• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości GPM

marbes

Aktywny użytkownik
Reakcje
424 2 0
Szkoda że taką koparkę się zdecydowali się wyprodukować: długie ramię, liny, łańcuch. Waryński byłby bardziej wszechstronny. Można by było wyprodukować: na gąsienicach, kołach jak i na podwoziu Stara 266 i 660

adamwyt

Znany użytkownik
Reakcje
3.736 15 0
Gratuluję pomysłu. Ciekawe jak wielki "banan" zrobi się z kratownicy po kilku latach a w zasadzie miesiącach? Obecna żywica UV wciąż jest na tyle niestabilna że tego typu elementy muszą być wykonane w innych technikach a sprzedaż takich wydruków to po prostu naciąganie klienta. Fizyki nie oszukasz.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.103 145 0
O blaszkach Ostbahna wiedziałem ale tam jest tylko gąsienicowa.
Czyli taka jak szukasz. Kołowe to przecież K406, K407
K408 to masz "od groma,". Aktualnie masz w h0 (druk 3d) i 0 (blaszki) na aukcjach All...go. Ostbahn robi blaszki też w h0 - można zamówić. Tylko trzeba "chcieć" poszukać.
No widzisz, a tu jeszcze jeden producent jak zrobi to na forum pokażą i będzie można bez stresu nabyć i może nawet złożyć :D

marbes

Aktywny użytkownik
Reakcje
424 2 0
Czyli taka jak szukasz. Kołowe to przecież K406, K407
No widzisz, a tu jeszcze jeden producent jak zrobi to na forum pokażą i będzie można bez stresu nabyć i może nawet złożyć :D
Mój błąd, myślałem że Waryński K408 to odmiana "nadwozia" niezależnie od podwozia. Mimo wszystko brak wydruków 3d Waryńskiego K406, K407 i K408 a tak jak koledzy twierdzą tak długie ramię będzie się odkształcać.