• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Nasze półki z modelami

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.829 13 2
Byczek czeka w innym miejscu na podmianę wózków. Ma nadal nieskończone i w dodatku skopane jak się tylko dało. ;) Tylko zestawy kołowe z napędem zostaną.

SebastianT

Aktywny użytkownik
BGM
Reakcje
75 0 0
Nie polecam stawiania w gablotce na torach modeli z gumkami, po pewnym czasie spokojnego stacjonowania spłaszczone gumki mogą powodować problemy z jazdą. Ps. dotyczy tylko tych osób co wyciągają swoje skarby w celu ich "rozruszania i przewietrzenia"

zepfot

Znany użytkownik
GGM
Reakcje
443 0 1
Mam coś bardzo podobnego do tego futerału. Kiedyś nawet w tym wątku wstawiłem zdjęcia moich skrzyneczek;).
http://forum.modelarstwo.info/threads/nasze-półki-z-modelami.4366/page-26#post-357036
Zacne masz te skrzyneczki :)
Ja sobie takie cos wymyslilem do przewozu taboru. Dopasowane do lokomotyw SM42 i SU42.
Ładne te opakowania tylko w jakiej skali masz te lokomotywy ? Bo skrzynki dosyć spore się wydają :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 771
Tabor 170
Tabor 215
K
Tabor 19