Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
miałem takiego 124 w rodzinnej kolekcji i nadal ślinię się na ich widok - kiedyś wrócę do tematu jak trzeba będzie je naprawdę reanimować bo wtedy jest fajna zabawa hehe
Ładne autka ja niestety Mercedesa nie posiadam.. jeżdżę czymś innym
ale marzy mi się właśnie wersja 140 S klasa V12 między 93-95 rokiem, na "niedzielne wyjazdy" haha bo do pracy by mnie koszty paliwa wpierniczyły
póki co moje autko mnie w pełni satysfakcjonuje
Dokładnie takie jak od Miśka kolegi , a 140 z 300 ale turbo , ale tam innego nie był ?[DOUBLEPOST=1385937993][/DOUBLEPOST]Takie , coś pięknego ; s-ka wymięka
Dokładnie takie jak od Miśka kolegi , a 140 z 300 ale turbo , ale tam innego nie był ?[DOUBLEPOST=1385937993][/DOUBLEPOST]Takie , coś pięknego ; s-ka wymięka
Dokładnie 300 turbodiesel . jest mocniejszy i trwalszy niż 350-ka.
a co to jest 400k na ten silnik ? wolne żarty. Moja Malinka ma aktualnie 1125000 i śmiga jak złoto
Jako, że pogoda ładna to i fotki zrobiłem. Tak wiem brudny i stan nie jest idealny ale grunt że oryginał i dobry egzemplarz do odratowania
Duży brat w126 380SE 84r
Dzięki chłopaki Cóż pracy jest dużo ale wolę polegać na sobie, jedynie lakiernik będzie mi potrzebny. Póki co kompletuję części a z tym jest ciężko jeśli chodzi o I serię bo w 86r był lifting i 80% sprzedających części posiada właśnie z II serii