Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Beczka wygląda ciekawie na tej Skodzie. Jeszcze jakieś węże i będzie całkiem ciekawy model. Podoba się.
Ten lakier to matowy, czy tylko takie przekłamanie fotek?
Tak lakier to mat,węże dzisiaj dorobię,kabinę i parę jeszcze drobiazgów,trochę zniechęciłem się kierunkami,takie to małe,że w paluchy się nie da złapać,ale efekt lepszy moim zdaniem.
Jelcz jak najbardziej pasuję jest jeszcze mnóstwo ciężarówek z Brekiny, Many, Mercedesy, Magirusy, coś do Twojej epoki byś spokojnie dopasował, no i jak Czechosłowacja to jakaś Tatra by się przydała.
O nie!!! Żadnej Czechosłowacji Korci mnie podnośnik na skodzie (chyba że gdzieś dorwę podwozie 266)i coś czuję że będzie następny w kolejce .
Znowu skoda,zaczynam bzika dostawać od tych skud
Na dzień dzisiejszy przymierzam się do podnośnika tez na skodzie. Wezwanie może trochę skomplikowane,ale da się zrobić, jeszcze tylko nie wiem czy malować w barwy straży czy pomarańcz,widzi mi się taka scenka wymiana żarówki w lampie na słupie
Na dzień dzisiejszy przymierzam się do podnośnika tez na skodzie. Wezwanie może trochę skomplikowane,ale da się zrobić, jeszcze tylko nie wiem czy malować w barwy straży czy pomarańcz,widzi mi się taka scenka wymiana żarówki w lampie na słupie
Ojejku,fajnie by było jak by taki "Staruszek" wpadł mi w łapska.
Prace nad skodziną podnośnikiem trwają,przyznam że jak do tej pory jestem zadowolony z efektu.
Nie miałem nawet pojęcia,ile taki podnośnik nerw i roboty kosztuje . Ale idzie zgodnie z planem,platforma prawie gotowa,obydwa ramiona też,pozostał kosz,no i te łapy po bokach,reszta to już drobiazgi. Nie było by w tym nic strasznego gdy by ten podnośnik był stacjonarny,ja mam zamiar wykonać go ruchomego,łącznie z siłownikami,niezłe wyzwanie zwłaszcza że zaczynam od zera,ale efekty już widać fajne
Kurcze dopiero teraz wyśledziłem ten temat. Nie wiem dlaczego wcześniej do niego nie zaglądałem, bo warto. Skodziny oddaja klimat tamtych lat. Zdjęcia tez klimatyczne. Jak jesteśmy przy podnośnikach to z czego planujesz je zrobic? Tez się przymierzam do tych elementów.