• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moje wynalazki -marekw111

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
DSC03322.JPG
Dobrze,zaraz wkleję fotki chociaż tego siłownika :). Ale szczególnie wielkie dzięki za zainteresowanie,myślę że nie pozwolę wam się nudzić,bo po łbie krążą nowe pomysły. Tak przyglądam się temu gotowcowi pokazanemu przez Rotor-a 72,już dopatrzyłem się babola,odległość między ramieniem a dachem kabiny jest zbyt duża,po drugie tam się chyba nic nie rusza,mam na myśli podnośnik. U mnie też jest sporo nie dociągnięć,ale coś za coś,zważywszy na kiepskie fotki,z których brałem namiary,to myślę że i tak jest Ok.
Irokez,sorki,ale kolega już wcześniej zaklepał kolorek ;),choć nie ukrywam,w strażackim było by jej do twarzy,a strażaka to planuję na STARZE :D

Załączniki

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Całkiem nie źle się to zapowiada, tylko mam pytanie bo nie pamiętam czy w oryginale zabudowa też jest tak wysoko zawieszona na ramie??

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Raczej patrząc na fotki to wysoko,bynajmniej starałem się w przybliżeniu urealnić wysokość http://www.pozary.cz/clanek/13515-vysokozdvizne-plosiny-na-podvozcich-skoda-liaz/ . No zapowiada się nieźle ale gdzie tam do końca,tyle dupereli jeszcze :mad: Najgorszy jest ten drugi siłownik schowany w drugim ramieniu,masakra.
Fakt jak na fotki patrzę to teraz mi się wszystko zgadza , z siłownikiem trochę zabawy będziesz miał ale nie z takimi problemami sobie radziłeś ;)

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Fakt jak na fotki patrzę to teraz mi się wszystko zgadza , z siłownikiem trochę zabawy będziesz miał ale nie z takimi problemami sobie radziłeś ;)
Dzięki,podniosłeś mnie na duchu i o to chodzi,muszę tylko poszperać za jakimiś rurkami o odpowiedniej średnicy. Najfajniejsze jest to że wam się podoba, dzięki temu mam zapał do roboty,a pomyśleć że kiedyś zrobię na STAR-ze :D

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Dzięki,podniosłeś mnie na duchu i o to chodzi,muszę tylko poszperać za jakimiś rurkami o odpowiedniej średnicy. Najfajniejsze jest to że wam się podoba, dzięki temu mam zapał do roboty,a pomyśleć że kiedyś zrobię na STAR-ze :D
Cały dzień próbuje skończyć oglądać Twój temat z makietą i kurna tak mnie wciągnęło, że masakra a po zwiedzaniu Twojego tematu wiem że ten podnośnik to małe piwo do śniadania.;)

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Cały dzień próbuje skończyć oglądać Twój temat z makietą i kurna tak mnie wciągnęło, że masakra a po zwiedzaniu Twojego tematu wiem że ten podnośnik to małe piwo do śniadania.;)
Wiesz-miło jest przeczytać coś takiego,cieszy mnie to że się podoba,najfajniejsze jest to że to hobby traktuję jak dobrą zabawę,za każdym razem ustawiam sobie poprzeczkę wyżej ;)
Robota pali Ci się w rekach , widzę. Siłownik wygląda przyzwoicie. Kosz może być wyzwaniem!!
Żeby nie zpeszyć,wszystko przy tym podnośniku układa mi sie tak jak tego oczekuję,nie jest to jeszcze w pełni zadawalajacy mnie efekt, wciąż kombinuję,wciaż udoskonalam swój warsztat, a w sekrecie Ci zdradzę że dzięki Tobie, liczę na to,że dokonam wielkiego skoku do przodu ;).A odnośnie kosza,-drobiazg,dzisiaj się biorę za niego,fotki wieczorem :)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy ciężarowe i autobusy 2