• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Moje wynalazki -marekw111

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
1. Śmieciarka-inny grill,inne koła,efekt końcowy.
2. Man-kolejny pojazd do dopieszczenia,kupiony w opłakanym stanie.Pomalowana kabina.
3. Mój tabor komunalny. W niedalekich planach beczka,znaleźć muszę tylko jakiś nośnik.
DSC03278.JPG
DSC03285.JPG
DSC03286.JPG
DSC03288.JPG

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.559 49 0
Z tym grilem wyglada ten Mercedes o niebo lepiej.Skodzinę śmieciarkę jeszcze powinieneś kupić, na Twoją epokę idealna.

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Z tym grilem wyglada ten Mercedes o niebo lepiej.Skodzinę śmieciarkę jeszcze powinieneś kupić, na Twoją epokę idealna.
Skodzinę?
Waśnie,tyle tylko że na alledrogo trochę sobie za nie śpiewają,a ja chyba sobie coś takiego zrobię,mam już masę pomysłów
Ale beczka to jednak piorytet
, szkoda, że troszkę zaniedbałeś tematy kolejowe.;)
Wiem Zbychu,też nad tym ubolewam
,ale pojazdy to też pewien ciekawy element całości.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.725 109 2
Śmieciara lepiej z tym grillem wygląda no i na takim grillu kiełbasa lepsza wychodzi.:D
Czekam co z robisz z Manem ciekawy zestaw się szykuję z tym walcem.(y)

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Ojj,grill kiełbaski,karkówka,piwko, jeszcze troszkę,jakieś dwa miechy :(
Przy manie jeszcze trochę roboty,na razie odstawiłem go na bok,zająłem się beczką. Już zamontowana na podwoziu Skodziny,pomalowana, jeszcze buda i kolejny pojazd komunalny na placu.:)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
397 37 5
No to baza pojazdów komunalnych zaczyna rozkwitać a to cieszy oko (y) Bardzo fajnie wygladają te modele po twoich zabiegach waloryzacyjnych.

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Zbyszku,listowie to jakaś posypka,ale jaka bij zabij ale nie mam pojęcia,tyle już tego miałem że nie wiem nawet która to była.

OP
OP
marekw111

marekw111

Znany użytkownik
Reakcje
2 0 0
Dzisiaj prace ruszyły pełną parą nad dokończeniem szambulansu,głowię się tylko nad malunkiem budy skodziny,planowałem do listwy pomarańcz od listwy w górę siwy,ale tak jakoś mi się to nie widzi.Zważywszy że to pojazd komunalny a nie oznacza to że musi być pomarańczowy,ale chyba ładnie to by wyglądało gdy by cała flota była jednego koloru. Myślę też nad przerobieniem kierunków i świateł na normalne,te malowane są przykre.
Nic nie widze na tych fotach, prócz fajnych tylnych świateł.:p
He he już wkrótce zobaczysz więcej,ale i tak powiesz że to gówniany samochód ;):D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Pojazdy ciężarowe i autobusy 2