Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ten tarpan wygląda naprawdę świetnie. Na zdjęciach prezentuje się prawie jak w rzeczywistości PRL, gdzieś na polach uprawnych. Szkoda, że nie ma szklanych świateł.
a to zwracam honor producentowi na małą skalę. Na tej fotce jeszcze bardziej widać manufakturę detaliczną. Wygląda jak prawdziwy 40 letni tarpan, który lakier ledwo się trzyma
No przecież te samochody były produkowane w drugiej połowie lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku, także ten ma już prawie 40 lat, to i tak miał szczęście do poprzednich właścicieli, bo jak widać dbali o niego bardzo dobrze. No a teraz, po tylu latach, wygląda naprawdę zacnie.
Rzeczywiście Tarpany jakoś szybko zniknęły z krajobrazu, Żuka jeszcze się spotka, co prawda ostatnie chyba jeszcze w 1999 roku z taśmy zjeżdżały. Jedynie Honkery jeszcze w naszej armii dożywają swoich dni.
Naprawdę fajny model, choć felgi i kapsle dopraszają się malowania
Piekielnie ładne masz te dioramki do prezentacji. Zwłaszcza zimowa sceneria mi się podoba
To jest wersja zrobiona na rynek niemiecki, bo takie tam jeździły. Nawet ma rejestracje niemieckie. Na fotkach nie widać, bo specjalnie je tak zrobiłem. Budę przemalował mi Paweł @Abarth, bo i On mi tego Żuczka kupił. Teraz muszę mu tylko zmienić blachy.