Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No właśnie w tym kolorze ją pamiętam z lat dzieciństwa. Drugi, który mi się kojarzy to ciemny niebieski. Takie dwie Skodzianki stały na blokowiskowym podwórku, na którym bawiliśmy się będąc dziećmi.
Żuczek i Tarpan świetnie się prezentują.Skoda, wiadomo, że lepszych już nie ma, wiec gratuluję posiadania.Kontenerka nie mam, a z pierwszego wypustu Tarpana dla mnie zabrakło, więc siłą rzeczy trochę Ci zazdroszczę......
Model może sie podobać oryginalny kolor i fajne lampy jednak z tyłu coś poszło nie tak ,ta zapadnieta tylna szyba i powstała z tego szpara wyglada troche jak w starym matchboxie
Już zainwestowałem. Niektóre są bardzo fajne, ale tu, tak jak i w Sparku, trzebaby wybierać model w sklepie, bo miniaturki są zrobione nierówno. Niestety. Ale dzis pozostaje tylko rynek wtórny i łut szczęścia, że akurat trafisz ten dobrze zrobiony.
Detale są bardzo dokładne, lakier w ekskluzywnym kolorze nadaje temu modelowi specyficznego, szlachetnego wizerunku. Angielska motoryzacja w takim wydaniu zasługuje na takie wydanie miniaturki. Czerwone wnętrze: rarytas.
Bardzo opływowa linia nadwozia - model dzięki niskiemu dachowi sprawia wrażenie dłuższego niż jest w rzeczywistości. A niezależnie od ewentualnych niedoróbek, jakoś po prostu lubię Neo. Choćby za to, że nie robią niemieckiej sztampy, tylko mieszają w markach aż miło. Poza tym - Herpie i Brekinie też zdarzają się błędy