• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje osobówki - mafo

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Modele od Neo nawet jak nie mają tylu szczegółów ile mogły by mieć, to i tak robią wrażenie. Ciekawe kolory, ciekawe samochody - takie, które trudno zdobyć od innych producentów. Jaguar zdecydowanie na plus, ja sam teraz czekam na jedną miniaturkę od Neo...tyle że oczywiście na Alfę Romeo ;)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.873 388 20
Cieszę się, że miniaturki angielskiej motoryzacji tak się Wam podobają. W takim razie kolejny z wysp brytyjskich i też w wersji europejskiej.

IMG_1107.jpg
IMG_1108.jpg
IMG_1109.jpg
IMG_1110.jpg
IMG_1111.jpg
IMG_1112.jpg

toiowo

Znany użytkownik
Reakcje
210 1 0
Takiego wnętrza, to się nie spodziewałem. Nawet widać gdzie są cyfry na zegarach. A całokształt jest bardzo dostojny, zwłaszcza dzięki statuetce na masce.

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Wnętrze robi wrażenie z wieloma wypasionymi detalami jak drewnopodobne wstawki, co w oryginale nie było by do przyjęcia przez brytyjskiego producenta. Karoseria to pełen luksus w stylu konserwatywnej monarchii.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Maćku sypiesz tymi rarytasami jak z rękawa, kolejna rewelacyjna miniatura , zazdroszczę ( pozytywnie ) i gratuluję nabytku.
Idź w tą stronę odwrotu już nie ma :D;)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.873 388 20
Maćku sypiesz tymi rarytasami jak z rękawa, kolejna rewelacyjna miniatura , zazdroszczę ( pozytywnie ) i gratuluję nabytku.
Idź w tą stronę odwrotu już nie ma :D;)
No wiesz... Trochę czasu zajęło mi zebranie tych miniaturek z NEO, to i teraz można kilka po kolei pokazać. :)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.873 388 20
Wracamy do herpowskich miniaturek. Dziś będzie P70, czyli poprzednik Trabanta.

IMG_1548.jpg
IMG_1549.jpg
IMG_1550.jpg
IMG_1552.jpg

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
P70 od herpy jest niesamowity ! Aż trudno uwierzyć, że takie maleństwo jest w skali 1/87. Moim zdaniem jedna z ładniejszych miniaturek starszych pojazdów jakie wypuściła herpa.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Strasznie mi się podoba zazdroszczę tak pięknej miniaturki :) niewiem dlaczego i wiekszość powie że nie prawda ale mi jakoś przypomina starego mini coopera tylko p70 jest ciut dłuższe :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Widzę Maćku że i Cibie zagościła popularna Petka :);)
Gratuluję nabytku i popieram Michała , jedna z lepszych miniaturek jakie wypuściła ostatnio Herpa.
Jak znam życie to na dniach pokażesz nam wersję kombi.;)