Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Modele od Neo nawet jak nie mają tylu szczegółów ile mogły by mieć, to i tak robią wrażenie. Ciekawe kolory, ciekawe samochody - takie, które trudno zdobyć od innych producentów. Jaguar zdecydowanie na plus, ja sam teraz czekam na jedną miniaturkę od Neo...tyle że oczywiście na Alfę Romeo
Takiego wnętrza, to się nie spodziewałem. Nawet widać gdzie są cyfry na zegarach. A całokształt jest bardzo dostojny, zwłaszcza dzięki statuetce na masce.
Wnętrze robi wrażenie z wieloma wypasionymi detalami jak drewnopodobne wstawki, co w oryginale nie było by do przyjęcia przez brytyjskiego producenta. Karoseria to pełen luksus w stylu konserwatywnej monarchii.
Maćku sypiesz tymi rarytasami jak z rękawa, kolejna rewelacyjna miniatura , zazdroszczę ( pozytywnie ) i gratuluję nabytku.
Idź w tą stronę odwrotu już nie ma
Maćku sypiesz tymi rarytasami jak z rękawa, kolejna rewelacyjna miniatura , zazdroszczę ( pozytywnie ) i gratuluję nabytku.
Idź w tą stronę odwrotu już nie ma
P70 od herpy jest niesamowity ! Aż trudno uwierzyć, że takie maleństwo jest w skali 1/87. Moim zdaniem jedna z ładniejszych miniaturek starszych pojazdów jakie wypuściła herpa.
Strasznie mi się podoba zazdroszczę tak pięknej miniaturki niewiem dlaczego i wiekszość powie że nie prawda ale mi jakoś przypomina starego mini coopera tylko p70 jest ciut dłuższe
Widzę Maćku że i Cibie zagościła popularna Petka
Gratuluję nabytku i popieram Michała , jedna z lepszych miniaturek jakie wypuściła ostatnio Herpa.
Jak znam życie to na dniach pokażesz nam wersję kombi.