• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje osobówki - mafo

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Kolejny świetny model w odpowiednim brytyjskim kolorze nadwozia. Wykonanie detali dopracowane jak zwykle do perfekcji. Czarny dach ładnie podkreśla klasyczną linię z kantami.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.887 388 20
Fajnie, że brekinowe Fordy się podobają. Na weekend takie rodzinne fotki moich Fordów P7b.
Od lewej Ford RS, Ford 26M, Ford 20M i Ford 17M.

IMG_9450.jpg
IMG_9451.jpg

kelix

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
uff dotrwałem do końca, tzn przez nudny dzień w pracy przejrzałem cały temat. Podziwiam :)
Ja zakładam zebrać konkretne modele BMW, ale podejrzewam że mogę się wciągnąć na więcej :D
Pozdrawiam serdecznie;)

aa... nie doszukałem się BMW E39 Hartge, widzianej ostatnio na Ebayu, nie masz?

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.887 388 20
Ja zakładam zebrać konkretne modele BMW, ale podejrzewam że mogę się wciągnąć na więcej :D
Ja też tak zakładałem. No a potem przyszły inne marki osobówek..., potem ciężarówki... Jak się człowiek wciągnie to jakoś samo się powiększa :D.

aa... nie doszukałem się BMW E39 Hartge, widzianej ostatnio na Ebayu, nie masz?
Nie mam tej wersji. Z tego co wiem to takiej wersji nie zrobiła żadna firma i są to przeróbki modelarzy. Może kiedyś i taką uda mi się zakupić. :)

michal80

Znany użytkownik
Reakcje
82 0 0
Rodzinne zdjęcia jednego konkretnego producenta zawsze robią wrażenie gdy są ustawione jeden obok drugiego. Wszystkie szczególne, ale jasnoniebieski najbardziej się wpasował w mój klimat gustu.