• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Piękny model. Tak powinny być wydawane wszystkie miniatury przez Herpę. Przyjemnie się ogląda tak dopieszczony model. Gratuluję posiadania (y).

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Renia Premium W.B.w kolorze czerwonym(y) Co tu komentować?;) Gratuluję posiadania i dobrze, że je pokazałeś bo przypomniałem sobie o swojej zapudełkowanej flocie W.B.:)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Świetna Renata , długo polowałem na ten model i jak była ostatnia wyprzedaż też w końcu udało mi się nabyć , teraz jeszcze niebieska do kompletu :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Chyba już nie prędko będziemy oglądać w innych barwach tak szczegółowo wykonane modele. Bardzo przyjemnie się patrzy na taki zestaw.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ciągnik elegancki, szczególnie z naklejką na globie. No a naczepa typowa dla herpowskich standardów sprzed kilku lat.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Fajnie spasowana ta Scania z silosem. Barwy też idealnie pasują do tego zestawu. (y)