• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Trzeba przyznać że herpa ostatnio dość sporo modeli w malowaniu firm z wyspy wypuszcza . Ten bardzo ciekawie się prezentuje ze względu na konfiguracje ciągnika . Mało jest nowych actrosów w 3 osiach .

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
Dobrze że Herpa nie poszła na łatwiznę i zastosowała podwozie 6x2 - od razu "czuć" klimat brytyjskich zestawów.

OP
OP
pacek23

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Dobrze że Herpa nie poszła na łatwiznę i zastosowała podwozie 6x2 - od razu "czuć" klimat brytyjskich zestawów.
To akurat mój pierwszy zestaw z wysp,ale jak dla mnie świetny okazał się także na żywo i chyba będzie trzeba coś zakupić jeszcze z wysp bo malowania to mają bardzo ciekawe :)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ładnie wymalowany ciągnik i oryginalna konfiguracja typowa dla zestawów z wysp. Czarna skrzynia z tyłu trochę razi, na dodatek zlewa się ze zderzakiem, ale pomijając ten szczegół całokształt warty uwagi.

trucker

Znany użytkownik
Reakcje
181 0 0
Mercedes z prostym malowaniem i w ciekawej konfiguracji, fajny model. Szkoda tylko, że Herpa zostawiła taką skrzynię z tyłu, nawet bez pomalowania świateł.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Dobrze wykonany model , a do tego w kapitalnym malowaniu jak dla mnie . Trzeba przyznać że jakby ceny były niższe to ciężko by było sobie odmówić modeli z nowości jakie ostatnio proponują .