• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Reklamowe modele Scanii prezentują się zawsze ciekawie, nie inaczej jest w tym przypadku. Niska kabina z nosem świetnie zgrywa się z silosem ( o ale się zrymowało :D). Temat tylnej belki został przewałkowany miliony razy i na prawdę nie warto już do niego wracać co chwilę, tym bardziej że te modele mają już swoje lata, a standardy Herpy się zmieniły.

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
Haha bardzo fajny DAF :D Świetne malowanie, rzuca się w oczy :p Nie dałoby się przejść obok niego obojętnie :) Fajny chrom na przodzie :) Świetnie, z humorem :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Może powiedzieć że ten daf jest dobrze zabezpieczony :D Fajnie wykonany model , mi się podoba .U nas to malowanie by sie nie przyjęło bo niepoprawne politycznie . Kierowca tego zestawu i właściciel zostali by wystawienie w dybach na środek rynku na potępienie :D

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
ujowy ten Daf.
-
A tak całkiem serio, jakby pominąć grafikę to cały czarny zestaw i chromowane dodatki robią roboę.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Świetne malowanie, a chromowane dodatki na duży plus. Podoba mi się. (y)

Batonik90WnC

Aktywny użytkownik
Reakcje
32 0 0
świetny zestaw. Actros MP 4 cieszy się u mnie dużą sympatią, a w konfiguracji trzyosiowej to już w ogóle rarytas jak dla mnie :) Fajne malowanie, super model :)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
świetny model, bardzo mi się podoba zarówno jego konfiguracja jak i malowanie (y)(y) wart posiadania ;) trzeba sie chyba za takim rozejrzeć :p
P