• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje Modele Ciężarowe - PACEK

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
To Iveco już kiedyś zwróciło moją uwagę, jest jeszcze Volvo VOS z silosem tej firmy. Nawet ciekawe malowanie kabiny, no i plus już za samo Iveco.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.696 67 1
Fajny model , taki typowy flotowiec . Aczkolwiek ma naczepą z jaką się do tej pory nie spotkałem . Dość że mega to jeszcze z tym obniżeniem między osiami ciągnika i naczepy .

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Model naprawdę świetny (y)(y) bardzo ciekawa konfiguracja naczepy, to jakaś nowość od Herpy?? bo jakoś się nie spotkałem do tej pory z tego typem naczep.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Od dawna Verhoeki chodzą mi po głowie. Podoba mi się ten Actros, naczepa rzadko spotykana, chyba jeden z nielicznych takich modeli. Ale odblaski na bokach to zrąbali, bo zapomnieli o tym w tylnym rogu.

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Takie naczepy są spotykane za granicą. Rzadko ale bywają (Niemcy, Belgia, Holandia). Niektóre mogą przewozić nieco szersze ładunki bo mają możliwość poszerzenia plandeki po środku naczepy dzięki dodatkowym oczkom.