• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Dzięki za opinie, fajnie że model się podoba.
Dziś jeszcze jeden zestaw zza "wielkiego stawu", tym razem budowlany - White'51

IMG_0219.jpg
IMG_0220.jpg
IMG_0221.jpg
IMG_0222.jpg

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
White Road Boss "KEEN-a" to jeden z ostatnich zestawów Herpy który ciągle "omijam" :( w zakupie. Sama konfiguracja jakoś mi nie leży. Do takiego wielkiego kipra bardziej pasuje jakiś "długonosy" Peterbilt albo Kenworth. Jednako model jest ładny i ciekawy więc gratuluje zakupu :)

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
White Road Boss "KEEN-a" to jeden z ostatnich zestawów Herpy który ciągle "omijam" :( w zakupie. Sama konfiguracja jakoś mi nie leży. Do takiego wielkiego kipra bardziej pasuje jakiś "długonosy" Peterbilt albo Kenworth. Jednako model jest ładny i ciekawy więc gratuluje zakupu :)
Może i masz rację. Ale ten jest rzadko pokazywany i wg mnie też wygląda świetnie. A dla porównania taka długa wanna z "noskowcem":

IMG_0231.jpg
IMG_0232.jpg
IMG_0233.jpg

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Już lepiej, ale z tego co pamiętam masz Norscota Peterbilta 389, Będzie jeszcze ładniejszy efekt, a do White-a świetnie pasują jednoosiowe kontenery 28 stopowe.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
White dużo bardziej przykuł moją uwagę, te amerykańskie Herpy i inne z dużą ilością chromu wyglądają jak dla mnie zbyt plastikowo, może delikatna waloryzacja by im pomogła.
Zawsze Cię podziwiałem MAFO za połączenie dioramy i tła - genialnie Ci to wyszło!

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Dzięki za opinie. Dziś wracamy do modeli europejskich ciężarówek. Herpowska Scania hakowiec. Podoba mi się w niej konfiguracja. Szkoda tylko, że taki golas na tylnej belce :( .

IMG_0250.jpg
IMG_0251.jpg
IMG_0252.jpg

Ostatnio edytowane: